Leren door denken
Leren door doen

Thuiswerken

Beste ouders, verzorgers en kinderen,

Via deze pagina kunt u naar alle belangrijke websites die er nodig zijn om als kind thuis te kunnen werken. Leerlingen van groep 3 t/m 8 werken geheel met Teams

Meest gestelde vragen:
  • Mijn kind heeft een eigen laptop en moet inloggen in Office365 of Teams: de inlog is hetzelfde als op school met het deel @spct.nl erbij (bv jane45@spct.nl). Het wachtwoord is hetzelfde als op de laptop van school. Wachtwoord vergeten? Mail de ict'er (zie onderaan)

• Ik ben het wachtwoord van Basispoort thuis (https://thuis.basispoort.nl) vergeten: deze kunt u zelf even opnieuw aanvragen. De inlognaam is het mailadres van de ouders welke bij school bekend is. Weet u deze niet meer? Mail de ict'er (zie onderaan)

•  Rekenen en Taal werken niet zo goed in Edge. Het advies is om Basispoort op te starten in Chrome.

• Stappenplan login voor Office 365
  • Login voor Office 365

Handleiding voor iPad in teams werken

Handleiding Teams voor leerlingen

Wil je nog meer oefenen? gebruik dan deze links:

Werkt er iets niet of heeft u een technische vraag? Ben je je wachtwoord van office vergeten of werkt het niet? Mail dan naar: ict.cbsdepoort@spectrum-spco.nl onder vermelding van de naam van het kind en de groep.