Uit de groepen 2019 - 2020

Sinterklaas 5 december 2019

Samenwerken!

Op de Poort werken de oudste en jongste kinderen regelmatig samen. Soms worden er boekjes voor gelezen door de grote vrienden van groep 8 aan de kleuters, spelletjes gespeeld of samen gewerkt. De afgelopen dagen zijn de kinderen ook weer met elkaar aan het werk geweest. De ramen in de gang zijn voorzien van prachtige Sinterklaas mozaïek, ontworpen door groep 8 en geplakt door de kleuters.

IPC groep 4 / 5

IPC unit vervoer in groep 4/5. We zijn op bezoek geweest bij Hans Janssen.

Werken in de schooltuin
Groep 6 heeft hard gewerkt in de schooltuin. Het was heerlijk om buiten aan de slag te zijn met elkaar.

Robotvoetbal

Op dinsdag 12 november gaven studenten van TU Eindhoven een uitleg over Robotvoetbal. Meer informatie kunt u vinden op Techunited.nl

Creatief in groep 4/5

Een creatieve opdracht in groep 4/5. Eerst buiten bladeren zoeken, daarna op je blad dieren maken als een waar kunstwerk. De resultaten zijn prachtig!